Over

Mijn ‘blogcarrière’ begon twee jaar geleden toen ik een gratis blog startte om mijn passie voor schrijven uit te leven. Van het schrijven en de gezelligheid die de blogwereld met zich meebrengt, kreeg ik zo’n energie dat de droom om een échte blog te beginnen langzamerhand steeds groter werd en steeds meer aanwezig was.

“If it´s still in your mind, it´s worth taking the risk.”

Mijn liefde voor schrijven én mijn liefde voor woorden ontstond al op het moment dat ik leerde schrijven. Nadien ben ik niet meer gestopt met schrijven. Na de verhaaltjes, die ik schreef toen ik acht was, volgden hele dagboeken, overgeschreven recepten, gedichten en quotes, mijn eigen gedichten én schreef ik mij onlangs in voor een kinderverhalenschrijfcursus aan de Nederlandse Handelsacademie.

“Logophile: A lover of words.”

De hoogste tijd dus om mijn dromen verder waar te maken in de vorm van ‘Made of Yellow’. Waarom ‘Made of Yellow’? De kleur geel staat voor optimisme, levenslust, vrijheid, creativiteit en zonneschijn. Met die kleur vul ik ook mijn blog. Op mijn blog vind je schrijfsels over kleine dingen die me blij maken, omdat kleine dingen, áls je ze bekijkt met een dankbaarheid, grote dingen zijn. Verder deel ik mijn ongezouten mening over het leven, mijn belevenissen en boekenvondsten. Soms deel ik een zelfgeschreven gedicht óf neem ik je mee in mijn werk als logopediste. (‘Made of Yellow’; waarom in het Engels? Geef toe. Het Engels geeft nét een beetje meer cachet aan de zaak én het klinkt véél beter dan ‘Gemaakt van Geel’, niet?) Veel leesplezier, laat af en toe eens een reactie achter en vergeet me vooral niet te volgen. Vind ik leuk!

Liefs,
Marjolein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *