Disclaimer

Afbeeldingen

De afbeeldingen op mijn blog zijn zelfgemaakt of afkomstig van Pixabay. Pixabay is een online database, waar je gratis foto’s kunt downloaden die vrij zijn van auteursrechten. Mijn eigen foto’s zijn gemaakt met mijn Samsung S6 of mijn Nikon Coolpix A900. De auteursrechten van de – door mij gemaakte – foto’s behoren aan mij toe. Wanneer je gebruik zou willen maken van betreffende foto’s, bijvoorbeeld ten behoeve van publicatie, kun je altijd even een berichtje sturen via het vermelde mailadres op de contactpagina.

Affiliate links

Bij het schrijven van een recensies maak ik soms gebruik van affiliate links naar het desbetreffende product. Wanneer ik hier gebruik van maak, zal ik dit altijd vermelden. In het kort betekent het dat ik een bepaald percentage van het bedrag ontvang, als mijn lezer het product via mijn affiliate link aanschaft. Het kopen van een product via een affiliate link maakt geen verschil voor het aankoopbedrag en je steunt mij én mijn blog op deze manier. Natuurlijk kun je het betreffende product ook altijd via Google opsporen; ik ontvang dan geen commissie over jouw aankoop. Op mijn blog worden daarnaast advertenties getoond van Google AdSense. Wanneer je op zo’n advertentie klikt, ontvang ik een klein bedrag.

Tot slot

Mijn blog wordt met de grootste liefde en het grootste plezier samengesteld. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat de gepubliceerde artikelen niet volledig zijn of niet kloppen. Aan de inhoud van mijn blog kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Wel kun je me hierop attenderen door het contactformulier in te vullen, te reageren op een post of door mij een mailtje te sturen. Daarnaast ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud op de sites, waarnaar ik soms verwijs.