Letterbende

Up to date

Op 1 juli 2020 publiceerde ik mijn laatste blogpost op madeofyellow.nl. Bijna twee jaar geleden. Sindsdien heb ik mijn schrijfsels schandalig in de steek gelaten, hoewel ik nog steeds alle reacties las. Dat ‘in de steek laten’ had een reden. De hoogste tijd voor een korte update. ‘Made of Yellow’ up to date.

Op 31 juli 2020 werd ik ten huwelijk gevraagd. Nadien volgde een drukke periode van voorbereidingen. Wellicht schrijf ik later nog eens uitgebreid over onze prachtige trouwdag op 6 mei 2021, maar je begrijpt: Een bruiloft voorbereiden en op zoek naar een toekomstig onderkomen kost tijd. Véél tijd.

Gelukkig had ik al wat ervaring met het plannen van een bruiloft. Lees meer.

Momenten vinden om blogs te schrijven lukte me helaas niet meer en ‘Made of Yellow’ geraakte dan ook een beetje onder het stof. Daar kwam nog eens bij dat onze huizenzoektocht niet voorspoedig verliep. Ongeveer tweeënhalve week voor onze bruiloft kregen we de sleutel van een verwaarloosd huis op een prachtige, landelijke plek. Totaal niet geschikt om direct te gaan wonen, dus besloten we een stacaravan te kopen en op ons perceel te plaatsen.

In korte tijd moesten we een vergunning voor het plaatsen aanvragen, de stacaravan bewoonbaar maken en ‘m daadwerkelijk op ons perceel plaatsen. Convoi exceptional.

Na de bruiloft betrokken we ons tijdelijke woonruimte en begon het aanvragen van een vergunning voor de verbouwing en uitbreiding van ons huis. Een akkoord hebben we nog steeds niet, dus je begrijpt: Inmiddels zijn we een hoop mails, telefoontjes en briefwisselingen verder.

Naast alle veranderingen in mijn leven, besloot ik in juni 2021 te reageren op een vacature van een landelijk dagblad, waarbij er gevraagd werd naar een redacteur. Ondanks mijn baan in de logopedie en de daaraan gerelateerde opleiding, deed ik een poging. In oktober startte ik in mijn nieuwe functie als jongerenredacteur. In het kort houdt het in dat ik mijn journalistieke producten richt op de doelgroep van vier tot en met achttien jaar.

Tot slot verwachten mijn man en ik eind april 2022 een kindje. Genoeg stof dus om ‘Made of Yellow’ de achterliggende periode onder te doen verdwijnen. Máár ook genoeg stof om nieuwe schrijfsels aan te wijden. Welkom terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *