Boekrecensies

Schrijfkilometers

Een tijd geleden kreeg ik van een vriendin een geweldig boek cadeau: ‘333 dingen om over te schrijven’ In het boek zijn 333 inspirerende, grappige en diepzinnige schrijfopdrachten te vinden die je uitdagen én uitnodigen om te beginnen met schrijven. De vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen prikkelen de fantasie én helpen je op weg bij het schrijven van een verhaal. Ook kun je op een enorm leuke manier schrijfkilometers maken; ik ben enthousiast!

‘Wat men moet leren doen, leert men door te doen.’ – (Aristoteles)

Per opdracht is er in het boek een beperkt aantal schrijfregels beschikbaar en dat maakt het beginnen soms lastig; gewoon starten is dus het devies. Geen regels over, maar nog bergen inspiratie? Missie geslaagd!

Je kunt het boek bestellen voor €10,89 door op de onderstaande button te klikken.
Koop bij bol.com

Specificaties
Taal: Nederlands
Doelgroep: Kinderen en volwassenen
EAN: 9789045317939

Ook ik ben gewoon begonnen en het leek me leuk om één van mijn schrijfsels met jullie te delen. Lees én schrijf je mee?!

Beschrijf maandag of het een mens is.
Ik snelde de lift uit om mijn derde afspraak van vanmiddag te verwelkomen, maar voordat ik ook de vestibule nog maar kon bereiken, kwam ik niet al te zachtzinnig in botsing met een man. Verbluft keek ik op en monsterde ik de man. Hij was gekleed in bruintinten en droeg degelijke stappers. Zijn vlassige haar was slordig geknipt en zat verward. Zijn gezicht was rood en verweerd, er lag een misprijzende trek om zijn mond en zijn ogen verdwenen bijkans. Tot mijn verbazing stak hij zijn hand uit: “Maandag is de naam”, snoof hij.
En dát verbaasde mij niets.

Bij het schrijven van deze blogpost, maakte ik gebruik van affiliate links; wat dat precies inhoudt, kun je hier lezen.

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *