Gedichten

Instagramdichter: Gemma Troy

Op Instagram en Pinterest zijn er enorm veel mooie gedichtjes, quotes en tekstjes te vinden. Graag zou ik dit keer de gedichtjes en tekstjes van Gemma Troy met jullie willen delen.

Wie is Gemma Troy?

Gemma Troy is een Australische; ze woont in het noorden van Queensland. Ze is heel graag bezig met het maken van gedichtjes en daarnaast fotografeert ze. Gemma wordt geïnspireerd door de kleine dingen in het leven. Toen ze klein was kampeerde ze vaak met haar vader in de vrije natuur; ze verzamelde allerlei aandenkens uit de natuur die ze mee naar huis nam als herinnering aan de schoonheid van de natuur. Op internet wordt ze beschreven als een ‘sun worshipper’, een ‘pain collector’ en een ‘heart interpreter’.

Wat schreef ze?

Gemma Troy schreef twee dichtbundels met de namen Moonlight en Heart Lines. Zelf heb ik nog geen bundel van haar, maar ik denk dat ik er binnenkort zéker eentje ga bestellen. Jij kunt ‘m ook bestellen op haar site of bij bol.com.

Bekijk op bol.com

Ondanks dat ik geen gedichtbundel van Gemma Troy in huis heb, volg ik haar wel trouw op Instagram. Ze schrijft over liefde, vriendschap, een gebroken hart en het leven, waarbij ze vaak gebruik maakt van beelden uit de natuur. Voor haar afbeeldingen op Instagram gebruikt ze ook vaak elementen uit de natuur als bloemen, bloemblaadjes of veertjes.

Welke ‘Instagramdichters’ volg jij? Laat het me weten!

Bij het schrijven van deze blogpost, maakte ik gebruik van affiliate links; wat dat precies inhoudt, kun je hier lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *