Lifestyle

Liefde voor papier – #1

Als fervent rommelaar met papier, stickers, washitapes en nog meer papier, kan ik heel regelmatig de verleiding niet weerstaan om iets nieuws te kopen. In de serie ‘Liefde voor papier’ wil ik jullie regelmatig op de hoogte houden van mijn nieuwste, papieren aanwinsten. Welkom bij het eerste deel!

Mijn Bullet Journal Stickers

‘Mijn Bullet Journal Stickers’ is een uitgave van MUS. In het boek kun je wel 120 pagina’s met allerlei stickers voor in je bullet journal of agenda vinden. In het stickerboek zijn functionele stickers te vinden, bijvoorbeeld verschillende trackers, dagen van de week en de maanden van het jaar, maar je kunt ook andere vrolijke stickers vinden als frames, figuurtjes en quotes in allerlei lettertypes. Natuurlijk kun je de stickers ook in andere gevallen gebruiken dan alleen in je agenda of journal. Ik heb de stickers bijvoorbeeld al een aantal keer gebruikt in mijn fotoboek van Schotland. Het stickerboek ruikt trouwens  niet heel erg lekker, maar door het plezier van de stickers, neem ik dat voor lief. Het boek is te koop voor €12,99. Veel plezier met plakken!

Agenda 2020 (Søstrene Grene)

Ook kocht ik een agenda voor 2020, waar ik de stickers van het stickerboek natuurlijk ook in ga gebruiken. Vorig jaar kocht ik een Flowagenda, maar dit jaar besloot ik de agenda van Søstrene Grene te kopen. Het is een mooie zwarte agenda met rosékleurige letters op de voorkant. Eigenlijk is het een hele eenvoudige en zakelijke agenda, maar voor dit jaar leek het mij juist een leuke uitdaging om de agenda helemaal te versieren naar m’n eigen wensen. Inmiddels ben ik volop aan het knippen, plakken en tekenen. De maandstickertjes die ik trouwens gebruikt heb, vond ik ook bij Søstrene Grene. Wie vindt dat ook zo leuk?! Wat ik trouwens fijn vind aan de agenda, is dat iedere dag één pagina heeft. Vroeger was ik altijd bang dat ik dan het overzicht kwijt zou raken – dat moet het gebruik nog uitwijzen –, maar inmiddels vind ik het fijn dat ik lekker veel ruimte heb. Ook kocht ik bij de Søstrene Grene nog een rol van dat mooie bruine craftpapier en een handig verzamelbakje met vakjes voor al mijn stickers.

Book for Paper Lovers (Flow)

Wat ik nog als laatste kocht en waarvan ik ieder jaar weer opnieuw de verleiding niet kan weerstaan, is het ‘Book for Paper Lovers’ van Flow Magazine. Het is een heerlijk dik bladerboek met allerlei soorten papier, stickers en andere papergoodies, zoals posters, papier voor enveloppen, een notitieboekje en kaartjes. Het boek bestaat uit drie delen: ‘Re-post’, ‘re-use’ en ‘re-joice’. Verschillende vormgevers hebben aan het boek meegewerkt, waardoor er allerlei leuke patronen en kleuren zijn ontstaan. Alle bladzijden uit het boek zijn eruit te halen met behulp van een scheurrandje. Echte papierliefde dus!

Wat kocht jij onlangs? Ik ben heel benieuwd.

Bij het schrijven van deze blogpost, maakte ik gebruik van affiliate links; wat dat precies inhoudt, kun je hier lezen.

14 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *