Lifestyle

Place the Moment – Jouw gepersonaliseerde poster (mét kortingscode)

Bij al het papier dat ik in de afgelopen jaar verzameld heb, horen ook de posters. Eens in de zoveel tijd verwissel ik de posters die ik heb hangen. Bij tijdschriften als Flow Magazine en Daphne’s Diary krijg je regelmatig prachtige posters, maar hoe leuk is het als je zélf een poster kunt ontwerpen. Van Place the Moment kreeg ik de mogelijkheid om zelf een poster te ontwerpen. Hoe ’t werkte en wat ik van het eindresultaat vind, lees je hier!

Wat is Place the Moment?

Place the Moment is het bedrijf van Roel Heesterbeek en Lara Wessels. In 2017 startten zij hun bedrijf met als doel om speciale momenten op een mooie manier vast te leggen. Met een persoonlijke poster, waarbij je een keuze kunt maken voor een bepaalde stad of plaats, kun je een herinnering vastleggen en vervolgens een plek geven in je huis. Place the Moment is gevestigd in Nederland, maar de posters kunnen geleverd worden in heel Europa. De posters worden gedrukt op papier van hoge kwaliteit, waarbij er gebruik gemaakt wordt van geavanceerde printers, geeft de site aan. De afmetingen van de poster zijn vijftig bij zeventig centimeter; dit komt overeen met een B2-formaat. Om het ontwerpen van de posters gemakkelijk te maken, maakten Roel en Lara een mapeditor. Zo’n poster kost €49,- en bij het afrekenen, komen er dan nog €6,95 aan verzendkosten bij. Tijd om het uit te gaan proberen en te beoordelen of de poster dit bedrag waard is; ik ben benieuwd!

Hoe moet het?

Voor het ontwerpen van de posters kun je gebruik maken van een editor die jou heel simpel meeneemt in alle stappen. Eerst moet je een keuze maken voor de stad of het land, waar de herinneringen liggen die jij wilt vastleggen. Vervolgens kun je het land of de stad eenvoudig in- of uitzoomen. Ik koos ervoor om niet specifiek een land of stad te kiezen, maar ik wilde graag een groter deel van de wereld op de poster, omdat er nog zoveel plekken te ontdekken zijn. Onder de map kun je drie regels vullen met bijvoorbeeld je liefste herinnering, een quote, maar ook de plaatsnaam van jouw stad of het land. Ik koos voor ’n quote, passend bij de gekozen map.

‘The journey of a thousand miles begins with a single step.’

Heerlijk cliché, maar zó waar; niet alleen met betrekking tot reizen, maar ook in alles wat je doet, wat je doelen zijn of waar je van droomt. Vervolgens kun je een keuze maken voor de kleuren van je poster én de kleur van de marker. De kleuren zijn erg mooi en passend bij de strakke, grafische vormgeving. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een volledig grijze of witte poster, maar je kunt ook de keuze maken voor een witte poster met ’n grijze map of een volledige groene poster. Ook de markers zijn er in verschillende bijpassende kleuren. Als je poster af is, kun je ‘m bestellen voor €49,-; er komen dan nog €6,95 aan verzendkosten bij. Het maken ging in ieder geval héél makkelijk! Wanneer je de poster dan uiteindelijk besteld hebt, krijg je een Track en Trace, zodat je jouw pakketje makkelijk kunt volgen. Tussen het bestellen van de poster en het ontvangen ervan, zaten ongeveer vijf werkdagen.

Wat vind ik van het eindresultaat?

De poster krijg je binnen in een handige en mooie koker. Ter bescherming bij het oprollen is er vloeipapier gebruikt om jouw poster zo mooi mogelijk thuis te krijgen. Bij de poster ontving ik ook een handgeschreven kaartje; het samenwerken krijgt zo een hele persoonlijke noot. De poster is gedrukt op mooi papier; ook de kleuren en de lettertypes passen heel goed bij de stijl van de poster. Wat je op de site van Place the Moment vindt, krijg je thuis! ‘What you see, is what you get’, gaat zéker op! Ik ben erg blij met de poster en ga ‘m zeker ophangen! Deze poster heb ik voor mijzelf gemaakt, maar wanneer je ‘m cadeau doet, kan ik me heel goed voorstellen dat je bijvoorbeeld kiest voor een plaats of stad die voor jullie samen bijzonder is; herinneringen vastleggen kan op heel veel verschillende manieren en een poster maken via Place the Moment is een hele toffe manier om daar invulling aan te geven.

Als kers op de taart mag ik jullie blij maken met een kortingscode. Bij het gebruiken van de code YELLOW10 krijg je 10% korting op een poster van Place the Moment; hoe leuk is dat!

Kortingscode: YELLOW10

Waar kun je Place the Moment vinden?

Wanneer je meer wilt weten over Place the Moment kun je meer over hen vinden op hun site of op social media.

Laat me weten of jij ook zo’n leuke poster gaat ontwerpen; ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Deze blogpost is ontstaan uit een samenwerking met ‘Place the Moment’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *