Lifestyle

Stickers!

Stickers! Je kunt er nooit genoeg van hebben. Of je ze nu gebruikt in je bullet journal, in je agenda, bij het maken van je scrapbook óf bij art journaling, stickers komen áltijd van pas, maar wáár vind je nu de mooiste stickers? Vandaag neem ik je mee in mijn verzameling. 

Flow Magazine

Flow Magazine geeft eens per jaar een ‘Book for Paper Lovers’ uit. Dit fantastische boek is helemaal gevuld met papier, etiketten, labels, kaartjes én stickers. Inmiddels heb ik er vier van de zes uitgaven en met iedere aankoop wordt mijn stickerverzameling uitgebreid. Hier kun je trouwens de zesde editie bestellen. Ik gebruik de stickers in mijn bullet journal, mijn agenda of art journaling, maar je kunt ze natuurlijk ook heel leuk gebruiken bij het inpakken van cadeautjes of het opvrolijken van een brief; ik word er in ieder geval heel blij van. De stickers van Flow Magazine variëren tussen washitapes met verschillende patronen, etiketten met leuke kleuren en realistische afbeeldingen of grappige fantasiestickers. De stickers zélf vind ik dus heel leuk, maar een nadeel is dat de stickers wat minder goed blijven plakken. Vaak moet ik er nog een beetje extra lijm tussen doen.

Action

De Action! Iedereen die houdt van papier en creatief bezig zijn, loopt eens in de zoveel tijd de Action eens binnen. Bij de Action zijn er niet alleen heel veel soorten papier en andere creatieve dingen te koop; stickers zijn er ook volop. De stickers die ik kies, doen vaak een beetje ‘Sarah Kay’-achtig aan. Het zijn lieve plaatjes met de natuur, kinderen of vintage als thema. De Action verkoopt ook vaak 3D-stickers die meer gebruikt kunnen worden voor scrapbooking; deze stickers heb ik wel, maar gebruik ik minder snel. De stickers plakken goed en kosten weinig; zeker een aanrader dus, om er af en toe eens even een kijkje te nemen!

Daphne’s Diary

In Daphne’s Diary, een creatief tijdschrift, is in iedere uitgave een stickervel te vinden. De stickers van Daphne’s Diary zijn vaak wat romantisch en zacht van kleur. Ook wordt er veel van het natuurthema gebruik gemaakt. Naast de stickers om bijvoorbeeld je agenda op te vrolijken, heeft Daphne’s Diary vaak ook etiketten om op een cadeautje te plakken of om in de keuken op bijvoorbeeld een voorraadpot te plakken. Eerlijk gezegd, zijn dit de stickers die bij mij vaak blijven liggen, omdat ik voor een cadeautje of iets dergelijks vaak gebruik maak van een gewoon, papieren etiket. In het algemeen zijn de stickers van Daphne’s Diary echter heel leuk! Je kunt zelfs een heel stickerboek bij hen bestellen. Misschien ga ik dat nog eens doen! Het stickerboek kost €18,95; je hebt dan ongeveer 450 stickers.

Søstrene Grene

Ook bij Søstrene Grene kun je het treffen. Ik heb er al een aantal keer een paar mooie velletjes voor weinig gekocht. Søstrene Grene is een van oorsprong Deense, creatieve winkel, maar inmiddels al in veel verschillende landen te vinden. De stickers zijn vaak uitgevoerd in mooie kleurtjes en ogen verfijnd. Sommige stickers geven enkel een prachtige kleur of een mooi patroon weer. Andere stickers zijn gevuld met realistische afbeeldingen of grappige dieren; voor ieder wat wils!

Waar koop jij je stickers en waar gebruik jij ze voor? Misschien kun je me weer inspireren; let me know!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *