Lifestyle

Wat vind ik van de JBL T450BT?

Sinds anderhalve week heb ik de JBL T450BT, een draadloze on-ear koptelefoon, in bezit. Inmiddels is de koptelefoon met me vergroeid; tijd om te delen wat ik van de koptelefoon vind.

Wat?

Voor €39.00 heb je de JBL T450BT in huis; bij het bestellen kun je kiezen uit ’n blauwe, ’n zwarte of ’n witte variant. Ik heb de witte koptelefoon gekozen. Het grootste pluspunt, de belangrijkste reden voor het kopen van deze koptelefoon, is het ontbreken van onhandige snoeren. De koptelefoon is draadloos; via een Bluetoothverbinding kun je probleemloos en makkelijk verbinding maken met je telefoon. Op internet staat dat de batterijduur ongeveer elf uur is. Om eerlijk te zijn, heb ik niet op de tijd gelet, maar ik denk dat het heel goed kan kloppen. De afgelopen week heb ik ‘m nog maar één keer opgeladen.

Bekijk op bol.com

Hoe?

Op de koptelefoon zélf zijn een aantal knopjes te vinden. Naast het knopje om de koptelefoon aan en uit te schakelen, vind je er ook knopjes om je muziek te pauzeren of te hervatten. Verder kun je op de koptelefoon het volume regelen en daarnaast kun je door de volumeknopjes een aantal seconden ingedrukt te houden een vorig of een volgend nummer kiezen. Deze functies lijken mij handig als je bijvoorbeeld op de fiets zit en je even niet bij je telefoon kunt om je afspeellijst te beheren. Ook kun je met één simpele knop telefoongesprekken aannemen of onderbreken. Ergens op internet las ik dat de geluidskwaliteit tijdens het bellen niet heel goed is, maar dat heb ik nog niet als storend ervaren.

Productspecificaties:
Draaibare oorschelpen: Ja
Inklapbaar: Ja
Draagwijze: Hoofdband
Gewicht: 312 gram
Geschikt voor: Universeel
Draadloos: Ja
Verbinding: Bluetooth 4.0
Bluetoothbereik: 10 meter
Oplaadbaar: Ja
Levensduur van de batterij: Ca. 11 uur

Bekijk op bol.com

Tot slot

De koptelefoon is dus op te laden met een bijgevoegde kabel. Als de batterij leeg is, kun je de koptelefoon echter niet gebruiken, doordat je de koptelefoon niet met een audiokabel kunt aansluiten aan bijvoorbeeld je mobiel. Verder zijn de oorschelpen van koptelefoon vrij makkelijk in te klappen en is ‘ie niet heel zwaar. Kortom, een ‘go for me’!

Bij het schrijven van deze blogpost, maakte ik gebruik van affiliate links; wat dat precies inhoudt, kun je hier lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *